• Is SpellenService.nl gratis?
 • Hoe krijg ik de tekstlink onder de games weg?
 • Doen spelletjes het altijd?
 • Ik weet een leuk spel, maar staat niet op de site!
 • Ik krijg scrollbalken in mijn iframe, hoort dit?
 • Hoe weet ik of er nieuwe spellen zijn?
 • Is SpellenService gratis?
  Hier kunnen we kort over zijn: SpellenService is geheel gratis!

  Hoe krijg ik de tekstlink onder de games weg?
  Dit is niet mogelijk. Zoals eerder al gezegd is SpellenService gratis, en om dit zo te houden zijn wij genoodzaakt een sponsor (door middel van een tekstlink) te plaatsen onder de games. Het dataverkeer (en andere serverkosten) moet natuurlijk betaald worden, deze sponsor dient dus als dekking voor de kosten.

  Doen spelletjes het altijd?
  Het is de bedoeling dat de spelletjes altijd werken. Je kunt er vanuit gaan dat dit doorgaans ook altijd het geval zal zijn. Echter kan er ooit eens een uitzondering opduiken. Dit zou kunnen als het flashdocument externe bronnen van andere websites nodig heeft om te functioneren. Mocht dit bestand verwijderd worden, zou het kunnen voorkomen dat een spel het niet meer doet. Mocht het mogelijk zijn, zal het spel hersteld worden. Mocht dit niet het geval zijn word je per e-mail (nieuwsbrief, mits je ingeschreven bent) op de hoogte gesteld van het ongemak. Ben je een kapot spel tegen gekomen? Neem dan contact met ons op, om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

  Ik weet een leuk spel, maar staat niet op de site!
  Neem dan contact met ons op, en mail ons de link van het spel. Wij zullen deze zo snel mogelijk naar onze server kopiŽren en in de database toevoegen.

  Ik krijg scrollbalken in mijn iframe, hoort dit?
  Controleer eerst of je de hoogte en breedte van het venster goed gekopieerd hebt. Indien je dit goed hebt gedaan, en het werkt nog niet naar behoren, is het mogelijk dat wij een fout hebben gemaakt in de berekening van de hoogte en breedte van het spel. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan kunnen wij het probleem verhelpen.

  Hoe weet ik of er nieuwe spellen zijn?
  Nieuwe spellen verschijnen automatisch in het nieuwe spellen overzicht (Overzichten › Nieuw). Wil je de nieuwe spellen per e-mail (nieuwsbrief)? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.