SpellenService is een project van Dragon Media Group BV , en bedoeld voor webmasters van gamesites. Je kunt niet alleen in een handomdraai veel content voor je gamesite vinden, maar je hebt ook geen dode links meer! De spellen staan allemaal bij ons op de server, en kun je gratis en onbeperkt gebruiken.

De games zijn ingedeeld naar categorie, en bij elke game staat alle informatie die je nodig hebt om in te voeren in je gamedatabase:
  • Naam van het spel
  • Screenshot van 70*60 pixels
  • Bronpagina met het spel
  • Breedte en hoogte van het spel
  • Door deze uiterst ovezichtelijke lijst kun je in een handomdraai je gamesite uitbreiden! Klik hier om naar het categorieŽn overzicht te gaan, en begin direct met het uitbreiden van je gamesite!

    Vind je het handmatig toevoegen (en verwerken) van games op je website nog teveel werk? Ook hiervoor is een oplossing; maag gebruik van de SpellenService wizards. Bekijk de wizardpagina's en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Op de demo pagina vind je een voorbeeldwebsite die volledig bestaat uit SpellenService wizzards. Makkelijk toch?

    Snap je iets niet of wil je iets weten? De kans bestaat dat jouw vraag al eens eerder gesteld is, en met antwoord vermeld staat in de FAQ. Mocht dit niet het geval zijn, kun je altijd even contact met ons opnemen via het contactformulier of via het volgende e-mailadres: info@spellenservice.nl.